Kamers en ruimtes decoratief afgewerkt op maat van uw smaak

Neem contact op met Schilderwerken Timmermans voor perfecte plaatsing van de raamdecoratie van uw keuze!

Contacteer ons

Raamdecoratie geeft sfeer aan elk interieur

Als u kiest voor raamdecoratie dan kiest u voor meer stijl en sfeer. Gordijnen kunnen inkijk beperken, verduisteren, warmte buitenhouden of vasthouden, of een combinatie van die functies bieden. Er is zo veel keuze aan decoratieve oplossingen voor vensters en glaspartijen dat u zeker iets zult vinden dat perfect past bij uw smaak en de inrichting van de ruimte. Schilderwerken Timmermans (Wuustwezel, Antwerpen) staat klaar met advies op maat, zodat u uw keuze kunt maken uit het enorme aanbod aan mogelijkheden. We komen graag bij u langs!

icon

De pracht van perfect geplaatste raambekleding

Glasgordijnen, in-betweens en overgordijnen, allerlei rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale en horizontale lamellen en jaloezieën uit aluminium of hout, wat past het best in uw woning of bedrijfsgebouw? Al onze vensterbekleding is uit hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en wordt op maat gemaakt. Wij komen naar u toe en brengen stalen mee om de mogelijkheden te bespreken, u raad te geven en alle afmetingen op te nemen. Zo kunnen we een perfecte plaatsing van de raamdecoratie van uw keuze garanderen.

Bekijk onze realisaties

Laat u inspireren door ons ruime aanbod aan raamdecoratie en maak vrijblijvend een afspraak met Schilderwerken Timmermans!

Contacteer ons